Vagtydelser Private

Samca Vagt

Vi er med sikkerhed de bedste...

Vagtydelser Private

Samca Vagt kan tilbyde private kunder forskellige former for vagtopgaver, her er de mest brugte vagtydelser til private.


Alarmkørsel….

En privatalarm kan give alle husets beboere tryghed, en tryghed der ikke kan gøres op i penge, men den kan meget mere end det.

Et alarmanlæg overvåger også huset mod 220V strømsvigt, så kunden undgår at komme hjem til Feks. et optøet køle/fryserskab.

Et alarmanlæg kan tilkobles røgdetektorer, så har kunden både en tyveri- og brandalarm der overvåger huset 24 timer i døgnet, uanset om kunden sover, er på ferie eller i byen.

Et godkendt alarmsystem med tilhørende vagtpatrulje, kan i mange tilfælde give en lavere forsikringspræmie. >> Læs mere <<


Bryllupsvagt….

Den dag man holder bryllup skulle gerne være en dag med mange gode minder, desværre har enkle ”venner” svært ved at kende forskel på sjov og noget der nærmest ligner hærværk.

Derfor vil det nogle gange være på sin plads med en godkendt vagt til at passe på sit hjem, så slipper man for at komme hjem til en masse ubehagelige overraskelser.


Ferietilsyn….

Tag trygt på ferie og slap af uden at tænke på at huset er ”alene hjemme”, Samca Vagt kan tilbyde private opsyn med deres hjem i ferietiden i det omfang kunden ønsker det.