Private

Samca Vagt

Vi er med sikkerhed de bedste...

Private

Sidste år måtte 48745 boligejere opleve at komme hjem til et hus tømt for værdier. Skønt der har været et mindre fald i antallet af indbrud er indbrudstyvene imidlertid blevet mere effektive i deres jagt på værdier, og tyvenes udbytte fra danske familier nåede sidste år op over 1 mia kr.


Vi har derfor lavet en omfattende sikringsprogram som er tilpasset specielt den private husejer. Vi kan derfor tilbyde vore private kunder, mange former for vagtopgaver som alle bliver udført af vores godkendte vagtpersonale.


Der er mange forskellige alarmtyper på markedet for at dække kundernes behov, en meget enkel betjening har ofte første prioritet hos private, så alle husets beboere kan frakoble alarmen.


Mange private husejere stoler blindt på deres låsesystemer, men får sig ofte en grim overraskelse når indbruddet er sket.

En velfungerende tyverialarm, en præventiv skiltning og en meget hurtig alarmpatrulje er altafgørende for om deres værdier er sikret, og tyven ikke kan tilbringe hele natten i deres hjem.